Betong

Heltäckande inom betong

Vare sig du är i behov av gjutning, pumpning eller leverans av kvalitativ betong, hjälper ABT mer än gärna till. Vår långa erfarenhet har gett oss den kunskap och effektivitet vi är stolta över att kunna erbjuda till dig som kund idag. På flera av våra anläggningar runt om Stockholm har vi moderna återvinningscentraler, samt produktion av vår egna betong och bergkrossmaterial.

Vi har sedan 1985 satsat på ny teknik och gjort allt vi kan för att vara en del av en grön omställning. Anlitar du oss för någon av våra tjänster kan du förvänta dig professionalitet, god service och ett tillfredsställande resultat.


Kompetens och hållbarhet

Betong är generellt sätt skadligt för miljön att producera. Tillverkningen av cement, som är en beståndsdel av betong, står för ca 7% för de globala koldioxidutsläppen. Till detta följer användningen av naturresurser som sand, grus och vatten, samt avfallet som produktionen genererar. Men det går att göra produktionen mer miljövänlig.

Detta med så kallad “miljöcement”, vilket vi använder så mycket vi kan av i vår verksamhet. Detta släpper ut betydligt mindre koldioxid, genom en annan formel och användningen av förnybar energi. Vi återvänder dessutom restprodukter, som vatten, restbetong och ballast.

Våra strategiskt placerade anläggningar och kompetenta personal hjälper oss på den viktiga vägen mot ett hållbart samhälle.

ABT som betongleverantör - fördelarna 

Kompetent personal. När du anlitar oss får du effektiv hjälp av vår utbildade och certifierade personal. Vi vänder oss till privatpersoner såväl som företag.

Hållbar produktion av betong. Till skillnad från många andra aktörer inom betong har vi ett omfattande hållbarhetstänk. Samarbeta med oss med gott samvete

Mångsidig expertis. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom betong. Vi kan leverera betong via mastpump, släpvagnspump eller ränna. Hör av dig om du vill veta mer om våra leveransalternativ.

Förstklassig service. Vår personal på ABT har en omfattande samlad kunskap och erfarenhet inom betongbranschen. Vi tror på god kommunikation och anpassning efter kundens behov och förutsättningar.

Vad kan du förvänta dig?

Anlitar du ABT för en tjänst inom betong, kan du känna dig trygg. Vår långa erfarenhet, moderna utrustning och lösningsorienterade personal gör oss till ett säkert val. Som sagt så vänder vi oss till privatpersoner och företag, där vi anpassar vår service och verksamhet efter dig som kund.

Vi tillverkar och levererar betong med fokus på en hållbar framtid. Ta del av vår kvalitativa gjutning, pumpning, armering eller annat. Kontakta oss om du har några frågor, eller om du vill anlita oss för en framtida entreprenad!

betong

Vi kan betong!