Om oss

Med betong i fokus

Vi levererar betong och betongrelaterade tjänster såsom betongpumpning, armering, tester och rådgivning. I vårt team har vi stor samlad erfarenhet och kompetens inom betong och betonggjutning. Vi arbetar direkt mot slutkunder, stora som små och vi samarbetar även med andra företag i branschen och kan fungera som underentretreprenad. 

Kontakta oss för att beställa betongpumpning!

Lösningsorienterade och pålitliga 

För oss är nöjda kunder essentiellt och vi är noga med att göra ett bra jobb oberoende kunden eller omfattningen av arbetet. Vårt grundliga arbete har belönat sig och vi har flera goda referenser att tillgå.  

Om problem mot förmodan uppstår arbetar vi för att lösa dem omgående. Tydlighet och rak kommunikation är viktigt. Vid beställning från oss får alltid våra kunder orderbekräftelser med prisuppskattningar så att överenskommelsen blir tydlig. Vi har konkreta avtal som främjar goda och långsiktiga samarbeten. 

Trygg och säker arbetsmiljö

Vi sätter högt värde på att arbetsmiljön är trygg och säker för våra anställda. Vårt kollektivavtal med Byggnads garanterar att alla våra medarbetare har rätt utbildning för det arbete som de utför och ansvarar för. Vi gör genomgripande arbetsmiljökontroller innebär att vi har möjlighet att upptäcka risker innan något händer. 

Hör av dig till oss för att få reda på mer om vår verksamhet eller för att ta del av våra tjänster!

Kontakta oss för betong!