Betongleverantör

Din professionella leverantör av betong

Letar du efter en kompetent betongleverantör? Vi har sedan start hjälpt otaliga kunder, vilket har gett oss en god referenslista. Vare sig du är i behov av pumpning, gjutning, armering eller leverans av betong kan vi stå till tjänst. Hållbarhet är en stor del av vår verksamhet, vilket du kommer märka om du anlitar oss. Vi återvinner allt restavfall och arbetar med miljöcement, vilket minskar utsläpp av koldioxid.

Tveka inte att höra av dig om du har behov av våra tjänster inom betong, eller om du vill veta mer om vår verksamhet!


Vårt hållbarhetstänk

Produktionen av cement, som är en viktig komponent i betong, står globalt för 7% av världens koldioxidutsläpp. Detta är en process som kan, och måste göras mer hållbar. Därför använder vi betong oss av så kallad “miljöcement” som med hjälp av en mer resurseffektiv formel och användning av förnybar energi avger ett mindre avtryck på miljön.

Utöver detta återvinner vi också restprodukterna av vår produktion, bland annat vatten, restbetong och ballast. Vi förbereder noggrant rutterna och optimerar antalet arbetstimmar varje dag.

Leveransmöjligheter

När du har behov av armering, gjutning, pumpning eller leverans av betong erbjuder vi många olika lösningar. Vårt mål är att alltid effektiv och punktlig leverans av vår betong, vilket kan ske på olika sätt. Nedan är några exempel.

Ränna - Denna metod är idealisk för gjutning av kantsten och mindre grundplattor där betongen kan flöda ut av sig själv. Användningen av en ränna underlättar en smidig och kontrollerad utplacering av betongen på önskad plats.

Släpvagnspump eller minipump - För projekt där tillgängligheten är begränsad och ytan är trång, erbjuder vi en släpvagnspump eller minipump för flexibilitet. Denna pump är konstruerad för att snabbt kunna iordningställas och är perfekt för de situationer där utrymmet är ett hinder.

Mastpump - Särskilt fördelaktig för gjutningsarbeten som utförs på högre höjder, där dess utformning säkerställer effektivitet och precision.

Din professionella betongleverantör

Med hållbarhetstänk, modern teknik och serviceinriktad personal, är vi ett säkert val. Oavsett tidigare erfarenhet eller om du kontaktar oss som privatperson eller företag, anpassar våra lösningsorienterade tekniker en plan. Våra projektledare finns med dig på plats från start, så att leveransen sker vid utsatt tid och med ett tillfredsställande resultat.

Kontakta oss om du har några frågor! Vi är din professionella betongleverantör.

Vi levererar den betong du behöver!